+ 32 (0) 496 99 10 87
+ 32 (0) 496 99 10 87

Accommodatie

Het vakantieverblijf bestaat uit 4 vakantiewoningen met zicht op het domein De Palingbeek en De Vierlingen. Ze bieden u de mogelijkheid om volledig tot rust te komen en te genieten van een heerlijke vakantie. Elke vakantiewoning beschikt over een gezellige woonkamer met eethoek en kitchenette met zicht op de terras. Op het terras kunt u genieten van het ontbijt in de ochtendzon of ‘s avonds napraten met een streekbiertje in de hand en zicht op de velden.

De toegang naar de gemeenschappelijke keuken en parking is rolstoelvriendelijk aangelegd. Zo kan iedereen zorgeloos genieten van een deugddoende vakantie. Er is een tuin met meubels, speelplein met glijbaan, schommel en zandbak, pingpongtafel, barbecue,… Dit alles gratis ter uw beschikking.

Op aanvraag voorzien wij gratis babybedje en kinderstoel.

Vakantiewoning 6 personen

Beide vakantiewoningen zijn identiek ingericht.  Beneden bevindt zich een leefruimte met volledig ingerichte keuken en de badkamer. Op de eerste verdieping zijn er 2 slaapkamers. Elke slaapkamer beschikt over 1, 2 of meerdere bedden (in te delen naargelang behoefte), ingebouwde kasten, een wastafel met spiegel en centrale verwarming.

Vakantiewoning 10 personen

Er zijn twee vakantiewoningen van 10 personen.  Vakantiewoning de Eik bevat 3 slaapkamers op het eerste verdiep.  Bij vakantiewoning de Linde bevinden zich 2 slaapkamers op het eerste verdiep, en een grote slaapkamer en de badkamer op het gelijkvloers.  Deze zijn rolstoeltoegankelijk.

Gemeenschappelijke Ruimte

Bent u met een grote groep?  In de Gemeenschappelijke Ruimte zijn er voldoende tafels en een grote keuken om samen te kunnen tafelen!

Speelruimte en Neerhofdieren

Kinderen kunnen zich volledig uitleven op de grote speelweide die voorzien is van een voetbalgoal, trampoline, schommel,….  

Ook is diertjes zijn heel blij met hun aandacht!