+ 32 (0) 496 99 10 87
+ 32 (0) 496 99 10 87

Gemeenschappelijke Ruimte

Deze ruimte kan gebruikt worden door alle vakantiegasten die minimum twee woningen huren.  Hiervoor vragen we een kleine bijdrage van 25 euro voor het algemeen gebruik.  Indien je één woning huurt, heb je alle comfort en ruimte in de woning zelf.  

In de gemeenschappelijke ruimte is er plaats voor 32 personen, afhankelijk van jullie wens kun je allen samen zitten of aan aparte tafels. Er is voldoende materiaal aanwezig om een middag- of avondmaal te bereiden. Bestek en borden, potten en pannen, glazen en ovenschotels, alsook een combi- oven, gewone oven, vaatwasser als koelkast zijn voor handen in deze ruimte. Graag houden we deze materialen dan ook in de bestaande gemeenschappelijke ruimte en wordt er geen bestek of borden vanuit de woningen naar hier gebracht. Dit zorgt voor een vlotte afhandeling van de waarborg bij het inventariseren van alle materialen.

Indien gewenst kan je bij ons  een lekker ontbijt, middag- en avondmaal bestellen. De bestelbon ligt in de woning. Slagerij Leroy brengt de bestelling aan huis.